Marine og offshore

Behov for både avfukting og befukting offshore

Riktig luftfuktighet er et must offshore, både på skip og oljeinstallasjoner. Det krever både avfukting og befukting. Uansett hvor godt et skip eller en plattform blir vedlikeholdt, vil enkelte områder alltid være utsatt for rust.

Føres tørr luft inn i disse områdene, holdes rusten borte. Selv ubehandlet stål slutter å ruste når den relative fuktigheten er under 45 prosent.

Dampbefuktere for skip og offshore installasjoner

Tørr luft inne er en utfordring i kontorbygg, ombord på skip og oljeplattformer, på hoteller og alle andre steder vi oppholder oss i lengre perioder. Riktig fuktighet er viktig for et godt arbeids- og innemiljø.

Våre befuktere for marine er spesialbygget for å hindre strømlekkasje. De har også enkel programmering for å tilpasse dem til ulike vannkvaliteter.

HyLine og Ministeam bfuktere har kabinett i rustfritt stål.

Mobile avfuktere i mange størrelser

Vi har, i mange år, levert avfuktere til tøffe oppgaver både i industri og bygg,  og til bruk offshore.

Flere av våre kunder setter stor pris på avfuktere som fungerer år etter år, med minimalt med service. Vi har to serier med avfuktere, som er spesielt gunstige til sanblåsingsfirmaer, utleiebedrifter, verft og lignende.
Ønsker man stor fleksibilitet, alt bygget i rustrfritt stål og valgfri gassbrenner for alle størrelsene, er CR-serien valget.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller sjekk spørsmål & svar

Produkter

Referanser