Båt og bobil

Avfukter til båt og bobil

Mugg, kondens eller klam luft? Våre avfuktere til båt, bobil og campingvogn tørker effektivt slik at kjøretøyene  varer lenge og du trygt kan lagre ting der.

Rått, klamt og korrosivt. Ikke alle dager i båt eller bobil er like behagelige verken for brukere eller utstyr. Langs kysten er luftfuktigheten konstant høy, men også på land kan det være risikabelt å oppbevare tekstiler, elektronikk og annet utstyr over tid. For ikke å snakke om at fukt kan ødelegge treverk, isolasjon og andre materialer i båter, bobiler og caravan.

Avfukter til båt

Den risikoen kan du greit styre unna med avfukter til båt, enten du trenger en enkel variant til å tørke en mindre båt, eller større saker som kobles til webastoanlegg.

Det samme gjelder om du har bobil eller campingvogn som trenger tørr luft og trygge forhold: Avfukter er løsningen.

Relativ luftfuktighet inne i båter og bobiler bør være 50 % eller lavere over tid. Da vil du unngå korrosjon som kan skade elektronikk, og du styrer unna mugg- og bakteriedannelse som gir dårlig lukt og lite gunstig inneklima.

Få bukt med fukt i båt og bobil

Vi firer ikke på kvaliteten med våre avfuktere til båt. CR80Boat er en videreutvikling av avfuktere som brukes av både Siemens og Vestas til å beskytte vindmøller over hele verden. Det betyr høye krav til driftssikkerhet og minst mulig energiforbruk. Plasser avfukteren fra F-Tech, og få bukt med fukten!

Unngå:

  • Mugne sengeklær
  • Kondens
  • Elektronikk som svikter på grunn av korrosjon
  • Jordslag og muggflekker

Alt utstyr kan ligge i båten, bobilen eller campingvogna. Du slipper å frakte med deg dyner, puter og andre ting.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller sjekk spørsmål & svar

Produkter