Lillehammer kunstmuseum valgte F-Tech

Lillehammer kunstmuseum valgte elementbefuktere fra F-Tech da de skulle installere nye befuktere.

Vi er svært fornøyd med resultatet sier Geir J. Klophus i entreprenørfirmaet Haug og Ruud AS som installerte befukterne.

Lillehammer kunstmuseum har mange store kunstutstillinger i løpet av et år, og det stilles store krav til riktig luftfuktighet i lokalene der kunsten blir stilt ut. De kjører hyppige prøver av luftfuktigheten, slik at utstillingene ikke skal komme i skade.

Grunnen til at elementbefuktere nå ble installert er at disse har lengre levetid enn elektrodebefuktere, sier Geir J. Klophus. De befukterene som vi installerte er satt i ventilasjonsanleggene, og til sammen fem befuktere ble installert. – Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet med F-Tech. De leverte riktig vare til avtalt tid og pris, og ga oss god hjelp under igangkjøring av disse. Driftspersonalet i Lillehammer kunstmuseum er også godt fornøyd med resultatet etter at disse nå har stått der i ett år. Her på østlandet er det jo som kjent tørr luft store deler av året og befukterne har vist seg å virke som forventet, understreker Klophus.