Fikk tørr kjeller med F-Dry Rotoravfukter

I mange år hadde Per Erling Enger problemer med fuktig kjeller i eneboligen sin. – Kjelleren var veldig rå, det var vond luft, vinduene var våte og kjellertaket var fullt av svarte prikker, sier Enger.

 

Han var i gang med å skifte ut kjellertaket og ville bli kvitt fukten. Han og sønnen, Stian, søkte rundt på nettet etter forskjellige løsninger. Der kom de over F-Tech’s produkter. – Jeg kontaktet F-Tech fordi jeg ville investere i en ordentlig maskin, sier Enger.

– Fordi jeg er litt gammeldags og skeptisk til å handle over nettet, ville jeg helst se på produktet før jeg kjøpte det, sier Enger. Med omtrent 15 mil til nærmeste F-Tech-avdeling i Ski, ble det litt vanskelig å avtale et møte for demonstrasjon. Dermed tilbød F-Tech seg å låne Enger en avfukter i 14 dager. – Jeg er helt imponert over den servicen jeg fikk. Bare to dager etter at jeg snakket med dem kom avfukteren frem til meg, sier han.

Etter omtrent 14 dager med avfukteren på plass i kjelleren ser Enger store forandringer. – Luften i kjelleren er helt annerledes, vinduene er tørre og det er rett og slett trivelig å komme ned i kjelleren, sier han.

Avfukteren styres av en hygrostat som måler fuktnivået i kjelleren. – Den får ut fuktig luft og erstatter den med tørr luft, så det er kjempebra, sier Enger.

Tidligere har ikke kjelleren vært brukt til noe, men nå har Enger planer om å få bygget treningsrom, arbeidsrom og vaskerom. – Avfukteren er et helt enestående produkt, jeg kan ikke få fullrost den nok, sier han. – Problemene er borte!