F-DRYLOG Trådløs logging

Full kontroll på fuktnivå i dine bygg. Når som helst- fra hvor som helst.

Det foregår en storstilt utbygging av smarte byer over hele landet. Smart-byer tar i bruk Tingenes Internett (IoT) og dette gi bedre og bedre dekning i hele landet.

For å få målingene inn trengs det et nettverk. F-DRYLOG benytter seg av teknologien LoRaWAN® Se om det er dekning i ditt område, gå inn på dekningskartet: https://www.ttnmapper.org/

Ikke dekning der du er?
I mange tilfeller trenger man kun en sensor. Ikke dekning der du er? Da er det lett å sette opp en LoRaWAN Gateway. Den lar deg bygge et LoRaWAN trådløst nettverk til et IP-nettverk via WiFi, Ethernet eller 3G / 4G mobil. LoRaWAN tillater brukere å sende data og nå ekstremt lange områder med lave datahastigheter. Opptil 5 km avhengig av geografi og andre lokale forhold.

Enkel oversikt
Etter å ha logget inn på F-dry log kommer startsiden opp med kartet som viser en enkel oversikt over alle tilgjengelige sensorer og prosjekter. Klikk på ønsket sensor eller site for å se fuktighet og temperatur på det aktuelle stedet. Du får naturligvis også tilgang til historiske data og trendkurver.

F-drylog tillater brukere å sende data og over ekstremt lange områder. LoRaWAN teknologien gir lang rekkevidde og høy interferensimmunitet samtidig som strømforbruket minimeres.
Systemet er webbasert og virker på alle plattformer (mobil, pad, pc)

Produkter

Meny